Privacybeleid OBER

De mobiele applicatie, websites van Ober (www.ober.nl) en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door Ober B.V. (hierna: Ober), statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Noord-Holland onder nummer 70977925. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

Ober neemt uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke informatie. Wij garanderen voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers / gebruikers en zullen ten alle tijden handelen in compliance met de Wet bescherming persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet en alle overige privacyregelgeving. Ook van onze samenwerkingspartners verlangen wij maximale inspanningen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens. Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Verwerking en gebruik van persoonsgegevens
In het kader van haar dienstverlening, legt Ober naam, e-mailadres, telefoonnummer, werkgever en functie vast van haar bezoekers / gebruikers. Ober gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Ober van de met haar in groepsverband samenwerkende ondernemingen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht Ober rekening te houden met uw voorkeuren. Indien een gebruiker van de app een reservering maakt zal de naam van de betreffende gebruiker en de bedrijfsnaam via Diningcity worden doorgegeven aan het betreffende restaurant. Uw gegevens zullen nimmer worden uitgeleend, verhuurd of verkocht aan derden voor commerciële doeleinden; noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Uw gegevens verwijderen?
Wij bewaren uw gegevens op een (beveiligde) Secure Server. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten of als u wilt dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen, dan kunt u een e-mail naar [email protected] sturen met als onderwerp “Registratie persoonsgegevens”. Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten (Ober BV, T.a.v. Registratie persoonsgegevens, Buitenveldertselaan 106, Postbus 78001, Amsterdam). Ober voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Privacybeleid andere websites
Op www.ober.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

Hebt u nog vragen over ons privacybeleid?
Stuur dan een e-mail naar [email protected] Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Onze klantenservice is u graag van dienst.

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. U vindt op deze pagina dus altijd de meest recente versie. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 12 maart 2018.

Google Analytics
De Ober website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van `cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven

Ober cookiebeleid

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat een website via de browser opslaat op uw harde schrijf. In een cookie zit informatie opgeslagen. We onthouden bijvoorbeeld via een cookie wat u eerder gedaan hebt op deze website, zodat u dat bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te doen.

Waarom gebruiken wij cookies?

  • Om de website beter te laten functioneren
  • Om het gebruik van de website makkelijker te maken
  • Om te meten of bezoekers makkelijk de gewenste informatie kunnen vinden op onze website

Welke cookies gebruiken we op deze website?
Wij gebruiken vijf soorten cookies:

  • Permanente cookies. Door permanente cookies te gebruiken zorgen we ervoor dat u bepaalde acties niet opnieuw hoeft uit te voeren. We herkennen de voorkeuren die u hebt opgegeven bij een eerder bezoek aan onze website. Zodoende bespaart u tijd en is de website prettiger in gebruik. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.
  • Sessie cookies. Sessie cookies zetten we in tijdens uw bezoek en worden automatisch verwijderd zodra u de browser afsluit. We onthouden welke onderdelen u tijdens een bezoek bekijkt en stemmen daar onze diensten op af.
  • Google Analytics cookies. Via onze website worden cookies geplaatst door Google, als deel van de ‘Analytics-dienst’. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen we de website vervolgens verbeteren. Het gaat dus niet om het onthouden van persoonsgegevens, maar om het bijhouden van uw handelingen op de website.
  • Social media cookies Op onze website vindt u mogelijk buttons waarmee u onze berichten of webpagina’s kunt promoten op social media. Denk aan het ‘liken’ via Facebook of een ‘tweet’ versturen via Twitter. Deze buttons werken via stukjes code die van de social media platformen zelf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. De social media platformen geven in hun privacyverklaring aan wat ze via de cookies met uw gegevens doen.
  • Tracking cookies van onszelf. Een tracking cookie vragen we op zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Recht op inzage, correctie of verwijdering
U hebt het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen via [email protected] met als onderwerp “Persoonsgegevens”. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.

Inschakelen, uitschakelen en verwijderen van cookies
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser. Meer informatie over cookies vindt u op de websites van Cookierecht (https://cookierecht.nl/) en van de Consumentenbond (https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy).